ASZF
Szolgáltatások
Ügyfélszolgálat
Áraink
Magunkról
Egyenleg-feltöltés Telefonrendszerek Kozzetetel GY.I.K Sebességmérés Facebook

 Miért VoIP, és hogyan működik?
A VoIP nem más, mint egy harmadik generációs telefon előfizetés. Az igényelt új telefonszámod (vagy a jelenlegi voip-ra áthordozott számod) nem hagyományos réz érpáron végződik nálad, hanem voip telefonszervereinken rendezzük be számodat, ahová te VoIP mellékkel csatlakozhatsz fel a "telefonszámodra". A hívások a mellékek és a szervereink között interneten keresztül közlekednek, ezért van szükséged internet előfizetésre.

Ezek szerint a mellékeim bárhol lehetnek, ahol internet van?
Igen! A világon bárhonnan csatlakozhatsz mellékeiddel, és a két melléknek nem kell egy helyen lennie. Tehát pl az egyik melléked lehet az irodádban a másik pedig otthon, a lakásodon. Ha nyaralni mész, viheted a mellékedet magaddal - vagy használhatsz egy softphone-t -, és ha internetre csatlakozol, bárhol a földön fogadhatod hívásaidat.

Felmondhatom jelenlegi vezetékes előfizetésemet?
Igen! Amennyiben telefonvonalhoz kötött adsl előfizetéssel rendelkezel, érdeklődj internetszolgáltatódnál a u.n. meztelen ADSL lehetőségekről. Minden egyéb esetben (kábelnet, rádiós net) minden további nélkül felmondhatod vezetékes telefon előfizetésedet.

Megmaradhat a jelenlegi vezetékes telefonszámom?
Természetesen igen. A számhordozás lehetőségét egy kormányrendelet biztosítja. .


    Mit jelent az, hogy átkapcsolhatóak a mellékek?
Az egy ügyfélhez kapcsolódó telefonszámok egy kis telefonközponthoz kapcsolódnak. Ha bejövő hívás érkezik (ha pl. titkárnő felveszi a hívást), lehetősége van átkapcsolni a hívást a másik mellékre.

Lehet egyszerre mindkét mellékről telefonálni?
Igen. Mindkét mellékről egyszerre folytathatsz telefonbeszélgetéseket. Sőt, ha előfizetsz, még faxot is küldhetsz vagy fogadhatsz közben.

Felhívhatom az egyik mellékről a másikat? Mennyibe kerül?
Természetesen a mellékek felhívhatják egymást. A mellékek közötti hívás ingyenes.

    PAypall, Android
    Milyen telefonkészülékeket használhatok a VoIP-al?
Három különböző technikai megoldást választhatsz:
- VoIP telefonkészülékek: Ezek a készülékeket közvetlenül az internetre (vagy a routeredre) kell csatlakoztatnod. Számtalan VoIP készülék közül választhatsz. Léteznek vezeték nélküli wifis készülékek is.
- VoIP ATA adapterek + hagyományos analóg telefon: pl. Linksys PAP2T. Ezek olyan készülékek, melyeket az internetre (routerre) kell csatlakoztatni, és általában két darab hagyományos analóg telefonvonalat biztosítanak. Ezekbe az analóg csatlakozókba kell bedugnod a hagyományos analóg telefonkészülékeket.
- Softphone: számítógépre telepíthető VoIP telefonprogramok (pl. 3CXPhone, SJPhone). Ekkor a notebookodon, vagy számítógépeden futó program segítségével tudsz telefonálni. USB Kézibeszélőre is szükséged lesz.

Működik a régi analóg faxkészülékem a VoIP vonalon?
Igen. VoIP ATA adapterbe (PAP2T) kell csatlakoztatnod.
Website Design