ASZF
Szolgáltatások
Ügyfélszolgálat
Áraink
Magunkról
Belépés az áruházba
Hosting
Egyenleg-feltöltés Kozzetetel Telefonrendszerek GY.I.K Sebességmérés Facebook

    Telefon

Net Roaming szolgáltatás :

Külföldre sokat telefonáló ügyfeleink számára Internet Roaming szolgáltatást nyujtunk. Ez a szolgáltatás a meglevő mobil telefonszámról indított hívással teszi lehetővé hogy vezetékes telefon tarifával tudunk (Roaming díj nélkül) külföldi partnereinkkel beszélgetni. Azok számára is lehetőséget ad a megtakarításra, aki a hazai mobil telefonhívását nem kedvezményes áron kapja. Figyelembe kell venni azt, hogy aki nem a 0 Ft percdíjas előfizetéssel rendelkezik, akkor a vezetékes hívás költsége felszámításra kerül saját mobil vagy vezetékes szolgáltatójánál.

Hogyan használjuk Mobil telefonunkon... Mennyiért hívjuk a különböző országokat?...

Előfizetéses telefonszolgáltatás :

Elsősorban Vállalkozásoknak és családtagjainak ajánljuk előfizetéses konstrukciónkat. Hűségnyilatkozattal és anélkül is igénybevehető. Igény szerint kombinálható Feltöltőkártyás szolgáltatásunkkal.


    web hosting

Webhosting szolgáltatásunk weboldalak elhelyezési lehetőségét biztosítja, valamint gondoskodik azok állandó elérhetőségéről. Szervereink kiemelt üzembiztonsággal működnek, így az itt elhelyezett weboldalak elérhetősége folyamatosan biztosított. Webhosting szolgáltatásunk kiemelkedő, évi 99,5 százalékos rendelkezésre állást garantál.

    Internet

ADSL szolgáltatások

ADSL szolgáltatást tudunk biztosítani T-com és Invitel területen A sávszélesség T-com területen 5 Mbit/s-től
50 Mbit/s-ig terjedhet.

Települési szolgáltatási rendszerek

Intelligens telefon és információs szolgáltatást ajánlunk települések és kistérségek számára mely kb. 30-50%-os megtakarítás érhető el.

    Szerver Hosting

Nálunk, (az ország egyik legjobban minősített szervertermében) elhelyezheti szerverét, vagy bérelhet szervert vagy virtuális szervert. Biztosítjuk az Ön számára hogy web oldalát mindenki elérje megfelelő áron. Nálunk nem kell csomagot váltani, hanem az igényei szerint állítjuk össze egyedi csomagját. Igénye szerint Önnel együtt elkészítjük vállalata adatfeldolgozó vagy információs rendszerét, melyet egy Ön számára kialakított magánhálózaton használhatja.

Vállalkozási rendszerek

Vállalkozások részére komplex szolgáltatást ajánlunk, melyben az internet, a vezetékes és mobil szolgáltatás valamint a szerver-Hosting összekapcsolható, teljeskörű információs rendszerré tehető úgy, hogy nem kell egyben kifizetni a fejlesztést, hanem havi bérleti díj fejében igénybe-vehető..

Website Design