ASZF
Szolgáltatások
Ügyfélszolgálat
Áraink
Magunkról
Egyenleg-feltöltés Telefonrendszerek GY.I.K Kozzetetel Facebook
Felhasználónév :
Jelszó :
regisztráció

    Cégünk 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben , az egész országban és határainkon túl kínáljon megoldást internet hang és videó szolgáltatás biztosítására. Üzleti és magán alapcsomagjainkon túl szolgáltatásaink rendkívül széles skálájából, személyre szabott megoldásokat nyújtunk minden egyes ügyfelünknek Meglévő és leendő ügyfeleink stabil, megbízható szolgáltatást várnak el tőlünk, ezért a legkorszerűbb technikai eszközöket és folyamatos készenlétet biztosítunk a magas felkészültségű szakembereink által. Meggyőződésünk, hogy ha Ön is az Euró21 szolgáltatását választja, egy jól szervezett, jobban működő, gazdaságos üzemeltetésű telefon , internet szolgáltatás mellett döntött.

Bővebben...

Megosztas a Facebook-on

    Hogyan felezze meg telefonszámláját?
    Hogyan kapcsolhatja össze telephelyeit (magyar vagy külföldi)?
    Magyarországon mindenhová azonos percdíj
    Hogyan tartsa meg telefonszámát?
    Hogyan tud mobiljáról vezetékes percdíjal telefonálni?
Az Ország egész területén tudunk vezetékes és mobil telefonszolgáltatást biztosítani elsősorban közületi előfizetőink, azok alkalmazottjai és családja részére. A szolgáltatás lehet előlre fizetéses, limitált összegű vagy feltöltőkártyás szolgáltatás. A szolgáltatás minőségében megegyezik a vezetékes szolgáltatással, azzal a különbséggel, hogy nálunk lehetőség van arra, hogy a területileg igen távol (akár más országban) lévő telephelyek is ingyen hívhatják egymást a cégen belül. Telefonszámaink földrajzi vezetékes számok, Ügyfelünk ha minket választ megtarthatja meglévő számait.
    Nálunk, (az ország egyik legjobban minősített szervertermében) elhelyezheti szerverét, vagy bérelhet szervert vagy virtuális szervert. Biztosítjuk az Ön számára hogy web oldalát mindenki elérje megfelelő áron. Nálunk nem kell csomagot váltani, hanem az igényei szerint állítjuk össze egyedi csomagját. Igénye szerint Önnel együtt elkészítjük vállalata adatfeldolgozó vagy információs rendszerét, melyet egy Ön számára kialakított magánhálózaton használhatja.
    Intelligens telefon és információs szolgáltatást ajánlunk települések és kistérségek számára mely kb. 30-50%-os megtakarítás érhető el.
Website Design