ASZF
Szolgáltatások
Ügyfélszolgálat
Áraink
Magunkról
Egyenleg-feltöltés Kozzetetel Telefonrendszerek GY.I.K Sebességmérés Facebook regisztráció
    Telefon rendszereink

Az Internet alapú vezetékes telefon előfizetés igénybevételéhez szélessávú internetkapcsolatra lesz szükség. Az Előfizetéshez - székhelynek, telephelynek megfelelő földi körzetszámú - új telefonszámot biztosítunk, de igény szerint megtarthatja a jelenlegi vezetékes számot is (számhordozás). A szolgáltatás Számítógéppel, VoIP telefonkészülékkel vagy VoIP telefon adapterhez csatlakoztatott analóg telefonkészülékkel vehető igénybe.

Bővebben...


    Telefon kisközpontok

A Linksys SPA8000 egy VoIP irodai kisközpont, melyet kifejezetten kis vállalkozások irodai felhasználásra fejlesztettek ki. Ez a kisközpont akár 8 analóg és 32 voip mellék és fővonal kezelésére képes. Ezek a mellékek a föld bármely pontján lehetnek.Felkészítettük minden olyan funkcióra, amire szükséged lehet egy irodai környezetben, sőt számtalan "nagyközponti" tulajdonsággal is felruházták. Ráadásul a hagyományos analóg központok árának a tört része alatt szerezheted meg. Az alközpontot, felprogramozva, működőképes állapotban szállítjuk ki. Csak rádugja az internetre, és már működik is a saját irodai telefonközpontja!

    Telefon nagyközpontok

Felhasználása

Az iP-PBX-et jellemzően irodaházaknak, callcentereknek - és telemarketing rendszerekhez, nagyobb intézményeknek ajánljuk, és e mellett persze minden olyan területre, ahol a normál telefonszolgáltatások mellé plusz szolgáltatásokra van szükség. A rendszer minden olyan szolgáltatással bír, amivel a miniPBX, de általában annál nagyobb hardverre kerül telepítésre, kibővítve egyedi szolgáltatásokkal.


Néhány jellemző plusz szolgáltatás:
» Nagy számú analóg, ISDN, ISDN 30 vonalak kezelése
» Hangrögzítés
» Speciális híváskezelő, hívásirányító szolgáltatások
» Automata hangüzenet továbbítás
» Virtuális központok (egy hardveren belül további telefonközpontokat lehet létrehozni és üzemeltetni.)