ASZF
Szolgáltatások
Ügyfélszolgálat
áraink
MagunkrĂłl
Egyenleg-feltöltĂ©s Kozzetetel Telefonrendszerek GY.I.K Sebességmérés Facebook

    Nemzetközi Mobil Telefon

CIty Sim Szolgáltatási rendszer:

A CitySim szolgáltatás már a Kfl Network Kft-n keresztül is elérhető Magyarországon.

A CitySIM nemzetközi SIM kártyával bárhol, bármikor úgy telefonálhat (Külföldre vagy külföldről), sms-ezhet vagy internetezhet, akár a helyiek. Amikor külföldre utazik, egyszerűen csak használja a CitySIM kártyáját, amivel a legjobb roaming dí­jakat biztosí­tjuk Önnek világszerte, mindezt egyetlen SIM kártyával..

Hogyan használjuk CitySIM telefonunkon... Mennyiért hívjunk a különböző országokból?...

Feltöltőkártyás telefonszolgáltatás :

A CitySIM egy összetett kommunikációs szolgáltatást nyújtó kártya. A CitySIM-et kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy a bonyolult megoldások és a drága mobiltelefon költségek helyett egyetlen SIM kártyával spóroljon a roaming díjakon, miközben utazik. A mobiltelefonok és az internet ma már elengedhetetlen része az életünknek a mindennapi kapcsolattartásban. A CitySIM biztosí­tja Önnek, hogy a megszokott szolgáltatásokat használhassa a megszokott módon, utazás közben is, anélkül hogy félnie kellene a kellemetlenül magas telefonszámlától..


Megosztas a Facebook-on

    KFL CitySIM

A CitySIM egy feltöltő kártyás GSM SIM kártya. Ellentétben a helyi szolgáltatók által elérhető SIM kártyákkal, a CitySIM kifejezetten nemzetközi használatra lett kifejlesztve, hogy ezáltal biztosítsa a legkedvezőbb roaming díjakat a világ több mint 190 országában. A feltöltőkártya azt jelenti Önnek, hogy tökéletesen kontroll alatt tarthatja mobiltelefon költségeit, és ne várják otthon kellemetlen számlák..

    Internet

Trustive WiFi Hotspot

Használja a Trustive WiFi Hotspot szolgáltatásunkat, amely a világ több mint 300 000 pontján elérhető!.

    Használata

A CitySIM nem évül el és nincs semmilyen fenntartási költsége, amí­g Ön legalább kétévente egyszer használja a kártyáját. A CitySIM-mel könnyedén hozzáférhet utazás közben is a térképekhez, web keresőkhöz, frissítheti Facebook oldalát vagy használhatja a megszokott levelező rendszerét lényegesen kedvezőbb áron, mint amit a helyi szolgáltatók ajánlanak..

Website Design